Me Loopshorella tähtäämme siihen, että Loop One -mittainta käyttämällä rakennukset ja sitä kautta myös ihmiset pysyvät terveempinä pidempään. Siksi meille on tärkeää huomioida kestävä kehitys kaikessa toiminnassamme. Miten se näkyy arjessamme?


Loop One -mittain on suomalaista suunnittelua ja se kootaan Tampereella, lähellä sinua. Mittain vuokrataan asiakkaalle ja välihuolloin se kestää vuosia. Olemme panostaneet laadukkaisiin komponentteihin, jotta laite toimii pitkään. Myös akku on Loopshoren omaa suunnittelua ja se on tehty kestämään yli 20 vuotta. Yhdellä latauksella laitetta voi käyttää yli 6 kk. Sensorin kuori on valmistettu ympäristöystävällisestä biokomposiitista, josta 30% on puuta, näin saadaan 50% pienempi CO2 jalanjälki perinteisiin muoveihin verrattuna.


Päämääränä ekotehokkuus

Pahviset tuotepakkaukset valmistetaan hiilikompensoidusta pahvista ja lähetyslaatikko on uudelleenkäytettävissä tuotteen vuokra-ajan päätyttyä. Hyödynnämme myös meille saapuvat pakkaustäytteet uudelleen. Pilvipohjaisen teknologian sekä laitteen koon vuoksi myös toimituksen hiilijalanjälki on melko pieni. Olemme mukana myös Tampereen kaupungin koordinoiman KIERTO-hankkeen KIERTO100-listalla, johon on kerätty Pirkanmaan alueen kiertotalousyrityksiä.


Loopshore jakaa tällä hetkellä tilat usean muun yrityksen kanssa. Luovuimme hiljattain ylimääräisistä toimistoneliöitämme etätyön opettamana. Vaikka etätyö on meille arkea, yhteisöllisyys säilyy mm. matalan organisaatiorakenteen ansiosta. Jokaisen osallisuutta tuetaan vastuita jakamalla. Meillä arvostetaan jatkuvaa oppimista ja kaikessa toiminnassa läpinäkyvyyttä. Käytössämme on myös Luotettava kumppani -merkki joka osoittaa tilaajavastuumme.


Jatkuva mittaaminen säästää energiaa

Tiedämme, että olosuhteita mittaamalla ja sitä kautta rakennusten elinkaarta pidentämällä voidaan vaikuttaa maapallon kantokykyyn. Uskomme myös että jatkuvan mittaamisen ja tiedolla johtamisen avulla, säästyy tulevaisuudessa merkittävä määrä energiaa


Koska avoimuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme, pidämme erityisen tärkeänä että olemme aina puolueeton toimija. Nojaamme ainoastaan faktatietoon. Kun olemme väärässä, myönnämme sen avoimesti, oppien vastoinkäymisistä.


Seuraa tarinamme jatkoa Loopshore LinkedIn.