Loop One -palvelumme

Tee ilmanlaadusta näkyvää

Loop One mittaa kaiken tarpeellisen

Loop One -palvelu mittaa sisäilmasta kaiken tarpeellisen. Käynnistä laite – saat tuloksia.

Helposti, ympäri vuorokauden

Turvaat avullamme tasaisen sisäilmaston. Se pitää ihmiset terveinä, arvokkaat esineet kunnossa ja rakennukset toimivina pitkään. Ympärivuorokautinen, ennakoiva mittaus vähentää korjauksien tarvetta ja voi auttaa pienentämään energialaskua.

Loop One -ilmanlaadun tunnistus perustuu patentoituun teknologiaan.

Tuotteemme sisältää heti käyttövalmiin sisäilmaa mittaavan Loop One -sensorin, pilvipalvelun, jatkuvan seurannan, rakennusterveysasiantuntijan analyysin vähintään 4 kertaa vuodessa sekä jatkotoimenpide-ehdotukset. Saat kattavaa ja luotettavaa tietoa olosuhteista reaaliajassa. Sensorin mittaama dataa voit itse seurata selaimella helposti ja ymmärrettävästi.

Säästä energiaa ja ympäristöä

Kun käytät palveluamme, vähennät energiankulutusta, optimoit ilmanvaihtoa ja havaitset poikkeamia ajoissa. Parannat tutkitusti ihmisten jaksamista ja tuottavuutta miellyttävän sisäilmaston avulla. Voit seurata myös esimerkiksi liikkuvaa kohdetta tai varastoa jossa ei ole muu valvonta ei ole mahdollinen.

Loop One -palvelu ostetaan yleensä vuodeksi kerrallaan ja Loop One -laite on kestävän kehityksen periaatteidemme mukaisesti sen ajan teillä vuokralla.

Meillä on yhteinen tavoite: pitää ihmiset & rakennukset terveinä ja pitkäikäisinä.

Miksi juuri Loop One -palvelu?

Toimii kaikkialla luotettavasti

Sisäilman ongelmat voidaan ratkaista kustannustehokkaasti vain oikealla tiedolla. Voit luottaa siihen, että maailmanluokan teknologiaosaamisemme takaa sinulle tarkat tulokset. Esimerkiksi epäpuhtauksien lähde on mahdollista paikallistaa ja ongelma voidaan korjata kohdennetuilla toimenpiteillä.

Mittaamalla turvaat arvokkaimmat

Loop One -ratkaisu seuraa ja valvoo yhdeksää muuttujaa kuten ilmankosteus, hiilidioksiditaso ja vaaralliset pienhiukkaset. Se kertoo sinulle kaiken tarvittavan tiedon sisäilmasi laadusta.

Ennakoimalla eli mittaamalla esimerkiksi juuri valmistunutta asuintaloa, havaitaan esimerkiksi uusien materiaalien aiheuttamat mahdolliset poikkeamat heti. Toisaalta, palvelumme myös todistaa hyvin toimivan rakennuksen raikkaan ja terveen sisäilman puolueettomasti, täysin faktaan perustuen.

Kun haluat tehdä ilmanlaadusta kilpailuedun, Loop One on oikea valinta.

Palvelumme auttaa esimerkiksi seuraavissa tilanteissa, joiden referensseistä kerromme mielellämme lisää.

  • uudiskohde: seuraa 24/7 ettei mitään haitallista vapaudu sisäilmaan muuttopäivän jälkeen
  • koulutalo: selvitä riittääkö luokkatilassa raikasta ilmaa tai miten ilmastointi toimii yöaikaan
  • museo: varmista esineille tasaiset, oikeat olosuhteet ympäri vuorokauden
  • arvorakennus: tarkkaile ilmankosteutta, liikettä ja muita turvallisuuteen ja rakenteisiin vaikuttavia tekijöitä
  • valmistava teollisuus: valvo työntekijöiden työskentelytiloissa melun ja epäpuhtauksien tasoa
  • kotisi: huolehdi itsestäsi ja perheenjäsenistäsi – näet itse kodin sisäilmasta kaiken tarpeellisen

Tuloksia kattavasti ja ymmärrettävästi

Vaikka et olisi asiantuntija, ymmärrät palvelumme visuaalista esitystapaa. Älykäs analyysimme vertaa mittaustuloksia viranomaisten suosittelemiin raja-arvoihin ja hyödyntää myös mm. tutkimuksissa todennettuja altistumisaikatietoja.

Näet tulokset helposti, yhdellä silmäyksellä, älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen selaimessa tunnuksillasi kirjautumalla – missä ikinä liikutkin.

Ilmanlaatutietojen raportit ja automaattiset hälytystiedot voidaan halutessanne ohjata esimerkiksi kiinteistöhuollon käyttöön. Saat palvelusta toimenpide-ehdotukset mahdollisten ongelmatilanteiden korjaamiseksi.

Loop One -palvelu yhdistää ensimmäisenä maailmassa kattavan ja laadukkaan mittaamisen sekä matkapuhelinverkkojen luotettavan datan välittämisen. Mittaus siis toimii maailmanlaajuisesti kaikissa tiloissa ja rakennuksissa joissa matkapuhelinta voi käyttää. Laitteemme on todistetusti toiminut myös tiloissa joissa matkapuhelimet tai muut SIM kortilliset laitteet eivät ole kunnolla kuuluneet.  Luonnollisesti vahva tietoturva on huomioitu.

Patentoitua teknologiaa kestävästi Suomesta

Loop One -sisäilmanmittaimen ajaton design on saanut innoituksensa pohjoismaisesta luonnosta ja sileistä kivistä, joita vesi on hionut tuhansia vuosia. Laitteen on muotoillut johtava suunnittelija Timo Yliluoma. Se on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Pitkällä elinkaarella ja ekologisesti

Kotelo on ympäristöystävällisistä biokomposiitia josta 30% on puuta. Valmistuksessa otetaan huomioon kestävä kehitys ja ympäristövaikutukset, korkeista teknisistä laatuvaatimuksista tinkimättä. Myös pahviset myyntipakkaukset tehdään Suomessa hiilikompensoidusta pahvista. Pilvipohjaisen teknologian sekä laitteen koon vuoksi myös toimituksen hiilijalanjälki on pieni. Hyödynnämme kierrätettävää pakkausmateriaalia aina kun se on mahdollista.

Laadukkaat komponentit varmistavat tuotteellemme pitkän elinkaaren. Sisäilmanmittain kätkee selkeän ulkokuorensa alle modernia huipputeknologiaa. Koska itse laite vuokrataan, se toimii käyttötarkoituksessaan välihuolloin vuosia. Lupaamme yhdellä latauksellä vähintään kuuden kuukauden toiminnan ja laitteen akuille yli 20 vuoden elinkaaren. Laitteemme on tehty kestämään, siksi myös akut ovat omaa suunnitteluamme.

Sensorin voi asettaa pöydälle tai kiinnittää seinään ja se on toimintavalmis katkaisinta painamalla. Ei erillistä asennusta, ohjeiden lukemista eikä rakennuksen tietoverkkoihin integroitumista tai muuta vaivalloista konfigurointia.

Mittaamalla turvaat arvokkaimmat – oman liiketoimintasi toimintaympäristön, harvinainen esineistökokoelman, luokallisen lapsia tai perheenjäsenesi.