Loop One -palvelumme

Tee ilmanlaadusta näkyvää

Loop One mittaa kaiken tarpeellisen

Helposti, ympäri vuorokauden

Loop One -palvelu mittaa sisäilmasta kaiken tarpeellisen.
Käynnistä laite – saat tuloksia.

Turvaat avullamme tasaisen sisäilmaston. Se pitää ihmiset terveinä ja rakennukset toimivina pitkään.
Ympärivuorokautinen, jatkuva mittaus auttaa pienentämään korjauskustannusten lisäksi myös energialaskua.

Loop One -ilmanlaadun tunnistus perustuu patentoituun teknologiaan.

Tuotteemme sisältää heti käyttövalmiin sisäilmaa mittaavan Loop One Sensorin, raportointipalvelun ja toimenpide-ehdotukset. Saat kattavaa ja luotettavaa tietoa sisäilman laadusta reaaliajassa. Sensorin mittaama data esitetään pilvipalvelun näkymässä helposti ja ymmärrettävästi.

Säästä rahaa ja ympäristöä

Kun käytät palveluamme, vähennät energiankulutusta, optimoit ilmanvaihtoa ja havaitset mahdollisia helposti korjattavissa olevia poikkeamia. Parannat ihmisten jaksamista ja tuottavuutta miellyttävän sisäilmaston avulla.

Loop One -palvelu ostetaan yleensä vuodeksi kerrallaan ja Loop One -laite on kestävän kehityksen periaatteidemme mukaisesti sen ajan teillä vuokralla.

Meillä on yhteinen tavoite: pitää ihmiset & rakennukset terveinä ja pitkäikäisinä.

Miksi juuri Loop One -palvelu?

Toimii kaikkialla luotettavasti

Sisäilman ongelmat voidaan ratkaista kustannustehokkaasti vain oikealla tiedolla. Voit luottaa siihen, että maailmanluokan teknologiaosaamisemme takaa sinulle tarkat tulokset. Palvelumme avulla esimerkiksi epäpuhtauksien lähde on mahdollista havaita tarkasti ja ongelma voidaan korjata kohdennetuilla, edullisilla toimenpiteillä – säästät siis aikaa ja rahaa.

Mittaamalla turvaat arvokkaimmat

Loop One -ratkaisu seuraa ja valvoo yhdeksää muuttujaa kuten ilmankosteus, hiilidioksiditaso ja vaaralliset pienhiukkaset. Se kertoo sinulle kaiken tarvittavan tiedon sisäilmasi laadusta.

Ennakoimalla eli mittaamalla esimerkiksi juuri valmistunutta asuintaloa, aluksi vuoden ajan, havaitaan mahdolliset poikkeamat heti. Toisaalta, palvelumme myös todistaa hyvin toimivan rakennuksen raikkaan ja terveen sisäilman puolueettomasti, täysin faktaan perustuen.

Kun haluat tehdä ilmanlaadusta kilpailuedun, Loop One on oikea valinta.

Palvelumme auttaa esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • uudiskohde: seuraa 24/7 ettei mitään haitallista vapaudu sisäilmaan muuttopäivän jälkeen
  • koulutalo: selvitä riittääkö luokkatilassa raikasta ilmaa tai miten ilmastointi toimii yöaikaan
  • museo: varmista esineille tasaiset, oikeat olosuhteet ympäri vuorokauden
  • arvorakennus: tarkkaile ilmankosteutta, liikettä ja muita turvallisuuteen ja rakenteisiin vaikuttavia tekijöitä
  • valmistava teollisuus: valvo työntekijöiden työskentelytiloissa melun ja epäpuhtauksien tasoa
  • kotisi: huolehdi itsestäsi ja perheenjäsenistäsi – näet itse kodin sisäilmasta kaiken tarpeellisen

Tuloksia kattavasti ja ymmärrettävästi

Vaikka et olisi asiantuntija, ymmärrät palvelumme visuaalista esitystapaa. Älykäs analyysimme vertaa mittaustuloksia viranomaisten suosittelemiin raja-arvoihin ja hyödyntää myös mm. tutkimuksissa todennettuja altistumisaikatietoja.

Näet tulokset helposti, yhdellä silmäyksellä, älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen selaimessa tunnuksillasi kirjautumalla – missä ikinä liikutkin.

Ilmanlaatutietojen raportit ja automaattiset hälytystiedot voidaan halutessanne ohjata esimerkiksi kiinteistöhuollon käyttöön. Saat palvelusta toimenpide-ehdotukset mahdollisten ongelmatilanteiden korjaamiseksi.

Loop One -ratkaisu yhdistää ensimmäisenä maailmassa kattavan ja laadukkaan mittaamisen sekä matkapuhelinverkkojen luotettavan datan välittämisen. Mittaus siis toimii maailmanlaajuisesti kaikissa tiloissa ja rakennuksissa joissa matkapuhelinta voi käyttää. Luonnollisesti vahva tietoturva on huomioitu. Kattavuus, laatu ja toimivat yhteydet takaavat luotettavan palvelun.

Patentoitua teknologiaa kestävästi Suomesta

Pitkällä elinkaarella ja ekologisesti

Loop One -sisäilmanmittaimen ajaton design on saanut innoituksensa pohjoismaisesta luonnosta ja sileistä kivistä, joita vesi on hionut tuhansia vuosia. Laitteen on muotoillut johtava suunnittelija Timo Yliluoma. Se on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Kotelo on ympäristöystävällisistä biokomposiitia josta 30% on puuta. Valmistuksessa otetaan huomioon kestävä kehitys ja ympäristövaikutukset, korkeista teknisistä laatuvaatimuksista tinkimättä. Myös pahviset myyntipakkaukset tehdään Suomessa ja pilvipohjaisen teknologian sekä laitteen koon vuoksi myös toimituksen hiilijalanjälki on pieni. Hyödynnämme kierrätettävää materiaali aina kun se on mahdollista

Laadukkaat komponentit varmistavat tuotteellemme pitkän elinkaaren. Sisäilmanmittain kätkee selkeän ulkokuorensa alle modernia huipputeknologiaa. Koska itse laite vuokrataan, se toimii käyttötarkoituksessaan välihuolloin vuosia. Lupaamme yhdellä latauksellä vähintään kuuden kuukauden toiminnan ja yli 20 vuoden akunkeston.

Sensorin voi asettaa pöydälle tai kiinnittää seinään ja se on toimintavalmis vain katkaisinta painamalla. Ei erillistä asennusta, ohjeiden lukemista eikä tietoverkkoihin tms. konfigurointia.

Mittaamalla turvaat arvokkaimmat – oman liiketoimintasi toimintaympäristön, harvinainen esineistökokoelman, luokallisen lapsia tai perheenjäsenesi.