Aito tarve tehdä sisäilmasta näkyvää

Myös väistötiloissa koulua käyvä lapsi ansaitsee hyvät olosuhteet. Aikuisten tehtävä on varmistaa, että ilmanlaatu rakennuksessa, joka ei ole suunniteltu koulutaloksi, on hyvää. Faktatieto luo turvaa muutosten keskellä.

Tiedolla ja tallennettavalla ilmanlaatudatalla voidaan selvittää myös alkuperäisen koulurakennuksen ongelmia. Vain mittaamalla pitkäaikaisesti, saadaan tietoa joka auttaa tekemään korjauksia oikein.

Loopshore syntyi tarpeesta tehdä ilmanlaadusta näkyvää ja ymmärrettävää jotta sisäilmaongelmat saataisiin poistettua!

Koululaiset luookkahuoneessa
Ihminen katselee tabletilla ilmanlaadun mittaustuloksia
Vaalea sisäilmasensori seinälle kiinnitettynä

Ilmanlaatumittari syntyy Tampereella

Vuonna 1882 Tampereella syttyi Pohjoismaiden ensimmäinen sähkövalo. 139 vuotta myöhemmin täällä napsahti päälle myös maailman ensimmäinen sisäilmamittain.

Loopshoren kehittämä   Loop One sisäilmamittain hyödyntää matkapuhelinverkkoja. Se mittaa olosuhteita sisätiloissa kattavasti ja tuottaa luotettavan datan tekoälyn analytiikalle.

Tamperelainen IoT-innovaatio joka toimii lähes missä vain!

Intohimoista teknologiakehitystä Suomesta

Kun tekee sitä mihin uskoo, syntyy parasta mahdollista jälkeä. Loopshoren kolme perustajaa, Janne, Jari ja Jussi yhdistivät vahvan Nokia Oyj:ssä hankitun innovaatiokehitystaustansa luovuuteen ja toivat uutta ajattelua hyödyksenne. Taustalla on yli 20:n vuoden kokemus ohjelmistojen ja elektronisten tuotteiden tutkimus- ja kehitystyöstä.

Huipputeknologian avulla ympäristön mittaamisesta tehdään arkipäiväinen, mutta merkityksellinen asia.

”Uskomme, että Loopshoren suomalainen tarina on vasta alussa.” 

Loophsoren 3 perustajaa Tampereen koskimaisemassa
Poikkileikkaus Loop One mittaimesta
Suomalaisia rantakivia ja suomalainen sisäilmamittari


Vastuullinen ja puoleeton

Läpinäkyvyys on ohjannut Loophoren toimintaa alusta saakka. Meille on erityisen tärkeää olla puolueeton toimija. Tuottamamme sisäilmadata perustuu ainoastaan faktatietoon.

Arvostamme kaikessa toiminnassamme avoimuutta, oikeudenmukaisuutta ja tiedolla johtamista. Opimme vastoinkäymisistä – joista myös viestimme niitä peittelemättä. Haluamme seistä sanojemme takana, oli kyse sitten moraalisista arvoista tai ympäristöön ja kestävään kehitykseen liittyvistä asioista. Kerromme esimerkiksi erityiselllä ylpeydellä, että Loop One -tuotteen elinkaari on pitkä eikä sitä ole tehty kertakäyttötuotteeksi. Laite kootaan Tampereella ja on suunniteltu Suomessa.

Uskomme, että lisäämällä ihmisten hyvinvointia ja rakennusten elinkaarta, voidaan lopulta vaikuttaa maapallon kantokykyyn. Tekniikkamme avulla luomme terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, yksi kerrallaan.

Tule mukaamme tekemään kestävää muutosta!


Tutustu ilmanlaatumittariin tarkemmin