Loopshore

Edelläkävijä ilmanlaadun mittauksessa

Puhdas ilma on näkymätöntä

Me teemme ilmanlaadusta näkyvää

Ensimmäisenä maailmassa, olemme kehittäneet Loop One Sensorin, joka hyödyntää maailmanlaajuisia matkapuhelinverkkoja ja tuottaa luotettavan datan tekoälyn analytiikalle.

Palvelumme turvaa hyvät sisäolosuhteet, auttaa säästämään energiaa ja pidentää rakennusten käyttöikää. Se on luotettava, tietoturvallinen ja markkinoiden kattavin.

Intohimoinen teknologiakehitys, jatkuva mittaaminen, tiedolla johtaminen.
Teemme ilmanlaadusta helposti ymmärrettävää ja näkyvää.

Hyvinvoivat ihmiset ovat tuottavia, terveet rakennukset pitkäikäisiä. Lähde mukaan menestystarinaan!

 

Suomalaista huipputeknologiaa

Loopshoren ammattitaito pohjautuu yli 20 vuoden kokemukseen ohjelmistojen ja elektronisten tuotteiden tutkimus- ja kehitystyöstä. Ydinryhmän insinöörien vahva innovaatiokehitystausta yhdistyy luovuuteen ja tuo uutta ajattelua hyödyksenne.

Vuonna 2018 perustettu Loopshore on täysin suomalaisomisteinen. Tavoitteemme on tehdä huipputeknologian avulla ympäristön mittaamisesta arvokas ja arkipäiväinen asia. Lisätään ihmisten terveyttä ja rakennusten elinkaarta ja sitä kautta vaikutetaan maapallon kantokykyyn. Loopshore Oy:llä on jo neljä IoT-tekniikan patenttia.

Vastuullinen ja puolueeton

Kannamme yritysvastuumme, oli sitten kyse moraalisista arvoista tai ympäristönäkökohdista.
Esimerkiksi Loop One -tuotteen elinkaari on pitkä ja sensorin kuori on tehty ympäristöystävällisestä biokomposiitista. Pahviset tuotepakkaukset valmistetaan Suomessa, lyhyiden kuljetusmatkojen päässä. Käytämme uudelleen jo kertaalleen käytetyt pakkausmateriaalit.

Arvostamme avoimuutta, oikeudenmukaisuutta, jatkuvaa oppimista. Haluamme toimia ekotehokkaasti ja eettisesti oikein. Läpinäkyvyys on ohjannut toimintaamme alusta saakka. Erityisen tärkeänä pidämme sitä, että olemme aina puolueeton toimija ja tuottamamme informaatio perustuu pelkästään faktatietoon.

Uskomme, että tekniikkamme avulla luomme terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, yksi kerrallaan.
Tule mukaan tekemään kestävää muutosta!

 

Ota yhteyttä.