Loopshore

Edelläkävijä ilmanlaadun mittauksessa

Loopshore tekee ilmanlaadusta näkyvää

Vuonna 1882 Tampereella syttyi Pohjoismaiden ensimmäinen sähkövalo. 139 vuotta myöhemmin täällä napsahti päälle myös maailman ensimmäinen sisäilmamittain. Loopshore kehitti Loop One sisäilmamittaimen, joka hyödyntää maailmanlaajuisia matkapuhelinverkkoja. Se tuottaa luotettavan datan tekoälyn analytiikalle.

Palvelumme turvaa hyvät sisäolosuhteet, auttaa säästämään energiaa ja pidentää rakennusten käyttöikää. Se on luotettava, tietoturvallinen ja markkinoiden kattavin. Hyvinvoivat ihmiset ovat tuottavia, terveet rakennukset pitkäikäisiä.

Loopshoren suomalainen tarina on vasta alussa.  Sijoittaja, lue alta lisää arvoistamme ja lähde mukaan!

 

Suomalaista huipputeknologiaa

Loopshoren ammattitaito pohjautuu yli 20 vuoden kokemukseen ohjelmistojen ja elektronisten tuotteiden tutkimus- ja kehitystyöstä. Ydinryhmän insinöörien vahva innovaatiokehitystausta yhdistyy luovuuteen ja tuo uutta ajattelua hyödyksenne. Loopshore Oy:llä on jo neljä IoT-tekniikan patenttia.

Vuonna 2018 perustettu Loopshore on täysin suomalaisomisteinen. Tavoite on tehdä huipputeknologian avulla ympäristön mittaamisesta arvokas ja arkipäiväinen asia. Lisäämällä ihmisten hyvinvointia ja rakennusten elinkaarta, voidaan vaiikuttaa maapallon kantokykyyn. Intohimoinen teknologiakehitys, jatkuva mittaaminen, tiedolla johtaminen, näistä Loopshore rakentuu.

Vastuullinen ja puolueeton

Kannamme yritysvastuumme, oli sitten kyse moraalisista arvoista tai ympäristönäkökohdista. Esimerkiksi Loop One -tuotteen elinkaari on pitkä ja sensorin kuori on tehty ympäristöystävällisestä biokomposiitista. Pahviset tuotepakkaukset valmistetaan Suomessa, lyhyiden kuljetusmatkojen päässä. Käytämme uudelleen jo kertaalleen käytetyt pakkausmateriaalit.

Arvostamme avoimuutta, oikeudenmukaisuutta, jatkuvaa oppimista. Haluamme toimia ekotehokkaasti ja eettisesti oikein. Läpinäkyvyys on ohjannut toimintaamme alusta saakka. Erityisen tärkeänä pidämme sitä, että olemme aina puolueeton toimija ja tuottamamme informaatio perustuu pelkästään faktatietoon.

Uskomme, että tekniikkamme avulla luomme terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, yksi kerrallaan.
Tule mukaan tekemään kestävää muutosta!

 

Ota yhteyttä.