Sisäilmatutkimus

Vaikuttavaa sisäilmatutkimusta

Suomen kattavin sisäilmatutkimus

Päänsärkyjä? Veto poissa? Paljon sairauspoissaoloja? Tunkkaisuudesta huomauttelevia asiakkaita? Oireilevaa henkilökuntaa?
Jotakin on vialla, mutta et tiedä mitä. Autamme mielellämme.

Miksi valita Loopshoren tutkimus?

  • Sisäilmatutkimuksemme on perinteinen, luotettava, useita näytteitä ja niiden raportoituja tuloksia sisältävä tutkimus. Tämän lisäksi saat osana tutkimusta, myös jatkuvan mittauksen tulokset. Miksi tyytyisit ainoastaan sisäilmatutkimuksen tuloksiin, kun voit saada tietoa kohteesta samalla ympäri vuorokauden?
  • Lupaamme asiantuntevan, mutta helposti ymmärrettävän palvelun.
  • Olemme nopeita! Tilaa tutkimus tänään, nopeimmillaan olemme huomenna kohteessa.

Tärkeintä mielestämme on ymmärtää ongelmaanne kokonaisuutena, ei vain yksittäisissä näytteenottohetkissä.

Laadukas, luotettavien laboratorioiden kanssa yhteistyössä toteutettava, rakennusterveysasiantuntijan suorittama tutkimuksemme, yhdistettynä Loop One-palveluumme antaa laajan kokonaiskuvan. Usein saavutetaan merkittäviä säästöjä.

Loopshoren laaja sisäilmatutkimus,
näin autamme sinua:

1. Ota yhteyttä tai soita suoraan rakennusterveysasiantuntijallemme Karille  050 551 7756.
Halutessasi voit varata ilmaisen 30 minuutin konsultaation. Se ei sido sinua mihinkään.

2. Kun mm. tutkimuksen laajuudesta on päätetty ja sopimus syntynyt, laadimme tutkimussuunnitelman jonka saat hyväksyttäväksi. Käymme sen yhdessä kohta kohdalta läpi. Noudatamme luonnollisesti hyvää, vain faktoihin perustuvaa tutkimustapaa.

3. Käyttäjäpalautteen avulla keräämme ensin tietoa koetuista sisäilmaongelmista ja viihtyvyyshaitoista. Tieto voidaan kerätä esimerkiksi haastatteluin tai sähköisellä olosuhdekyselyllämme. Tilassa fyysisesti tehtävässä kuntokatselmuksessa myös aistinvaraiset havainnot huomioidaan.

4. Seuraavaksi toteutamme olossuhdeseurannan Loop One -palvelullamme. Langattoman, matkapuhelinverkkoa käyttävän sisäilmanmittaimemme avulla, saamme ympärivuorokautista, luotettavaa tietoa tilan olosuhteista. Näemme esimerkiksi pienhiukkasten vaihtelun ja muutokset orgaanisten yhdisteiden määrässä sekä hiilidiksiditason ja ilmankosteuden. Loop One -palveluun omana kokonaisuutenaan voit tutustua täällä. Myös mm. ulkoilman säähavainnot ja ilmanvaihtojärjestelmän puhtaus huomioidaan tässä vaiheessa.

5. Jatkuva olosuhdeseurantamme mahdollistaa parhaiden tutkimusmenetelmien valinnan tapauskohtaisesti, jo saatuun tietoon perustuen. Käytettäviä menetelmiä voivat olla esimerkiksi mikrobien määrittäminen huoneilmasta Andersen-menetelmällä, materiaalinäytteet (mm. PAH, asbesti) tai laskeutuneen pölyn koostumuksen tutkimus ja VOC-analyysi, jolla kaasumaisten yhdisteiden koostumus selviää. Tavoite on selvittää tarkasti sisäilmahaitan syy, jotta kustannustehokkaasti päästään korjaamaan juuri oikeaa asiaa.

6. Saat tuloksista yksityiskohtaisen selvityksen, jota on täydennetty kuvin ja mittaustuloksin. Ymmärrät syntyneet tulokset ja johtopäätökset, vaikka et olisikaan aihepiirin asiantuntija. Lisäksi raportoimme tulokset taulukkomuodossa josta näet selkeästi mm. yksittäisten näytteiden tiedot sekä viite- ja vertailuarvot.

7. Koostamme valmiiksi tiivistelmän, jonka voit toimittaa esimerkiksi sähköpostilla henkilöille joita tutkimukseen haastateltiin tai jotka tilassa ovat oireilleet. Mielestämme hyvä tiedotus on tärkeä osa kokonaisuutta ja tällä autamme puolestanne myös tilan loppukäyttäjiä ymmärtämään kokonaisuutta.

8. Saat jatkotoimenpide-ehdotukset joista osa saattaa olla toteutettavissa myös nopeasti, pienelläkin budjetilla. Näin pystyt mahdollisesti säästämään kokonaiskustannuksissa heti tutkimuksen valmistuttua.

Olemme koko prosessin ajan sinuun säännöllisesti yhteydessä ja voit millloin tahansa pyytää tarkennusta yhteyshenkilöltäsi, mikäli jokin jäi epäselväksi.

Lisätietoja:
Tutkimuspäällikkö
Rakennusterveysasiantuntija
(henkilösertifikaatti C-23380-26-17)
Kari Yli-Muilu
050 551 7756
kari.yli-muilu@loopshore.com

Katso hintaesimerkkimme tutkimuksista.

Älä arvaa. Pyydä meiltä apua.

PAH, VOC tai muu suppeampi tutkimus

Voi tilata myös yksittäisen tutkimuksen kuten VOC, PAH tai pölynkoostumusanalyysin. Sinun ei tarvitse itse tietää mikä tutkimus on juuri oikea tilanteeseenne, me autamme valitsemaan oikeat menetelmät. Olitpa isännöitsijä, rakennuttaja, taloyhtiön puheenjohtaja tai kiinteistöpäällikkö, ole meihin yhteydessä. Tilaa sisäilmatutkimus asiantuntijapalvelunamme, kun vielä voit vaikuttaa

Lue lisää yksittäisten tutkimusten sisällöstä Sisäilma-asiantuntijan blogista.

Terve rakennus on pitkäikäinen ja sen käyttäjät tyytyväisiä kun kaikki on hyvin. Jos koettuja ongelmia sisäilmassa on, kampita ne kanssamme luotettavalla faktatiedolla.

Varaa tutkimus tai kysy lisää, soita asiantuntijallemme Karille  050 551 7756.