Olosuhdesensorin suomalainen, ajaton design 

Loop One -sisäilmamittaimen design on saanut innoituksensa pohjoismaisesta luonnosta ja sileistä kivistä, joita vesi on hionut tuhansia vuosia.

Laitteen on muotoillut älykkäisiin elektroniikkatuotteisiina erikoistunut teollinen muotoilija Timo Yliluoma, NODECO Oy:stä.

Mittain on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Kaikissa vaiheissa huomioidaan ympäristövaikutukset, viimeistellystä ulkonäöstä ja korkeista teknisistä laatuvaatimuksista tinkimättä.

Piirroskuva Loop One mittarista sen suunnitteluvaiheessa Nodeco Oy:n piirtämänä

Loop One on tehty kestämään

Loop One -sisäilmamittarin kotelo on biokomposiittia josta 30% on puuta. Kuoren valmistaa suomalainen  Greenfox Oy

Pilvipohjaisen teknologian, etäpäivitettävyyden sekä laitteen koon vuoksi toimituksen hiilijalanjälki on pieni. Myös pahviset pakkaukset valmistutetaan Suomessa hiilikompensoidusta pahvista. Kierrätettävää pakkausmateriaalia hyödynnetään aina kun se on mahdollista.

Koska itse laite vuokrataan, se toimii käyttötarkoituksessaan välihuolloin vuosia. Laite ladataan tavanomaisessa käytössä vain noin puolen vuoden välein. Akun elinkaari on jopa 20 vuotta. Laadukkaat komponentit varmistavat tuotteelle pitkän elinkaaren.

SISÄILMADATASTA ARKIPÄIVÄÄ

Uskomme, että vain seuraamalla ilmanlaatua pitkäaikaisesti, saadaan tietoa joka auttaa pitämään ihmiset ja rakennukset terveinä ja toimivina.

Ongelmat voidaan ratkaista järkevästi vain faktatiedolla, sillä se auttaa korjaamaan juuri oikeat asiat. Esimerkiksi epäpuhtauksien lähde on mahdollista paikallistaa tarkasti.

Meille on kunnia-asia olla vastuullinen ja puolueeton sisäilmatoimija. 

Teknologiaosaamisemme antaa sinulle tarkat tulokset. Saat meiltä myös toimenpide-ehdotuksia ilmanlaadun parantamiseksi.

Älä arvaa ilmanlaatua, mittaa. Me autamme!