Suomalainen, ajaton design

Loop One -sisäilmanmittaimen design on saanut innoituksensa pohjoismaisesta luonnosta ja sileistä kivistä, joita vesi on hionut tuhansia vuosia.

Laitteen on muotoillut älykkäisiin elektroniikkatuotteisiina erikoistunut teollinen muotoilija Timo Yliluoma, NODECO Oy:stä.

Mittain on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Valmistuksessa huomioidaan ympäristövaikutukset, korkeista teknisistä laatuvaatimuksista tinkimättä.

Laadukkaat tekniset komponentit varmistavat tuotteellemme pitkän elinkaaren. 


Piirroskuva Loop One mittarista sen suunnitteluvaiheessa Nodeco Oy:n piirtämänä

Tehty kestämään

Loop Onen kotelo on ympäristöystävällisistä biokompsosiittia josta 30% on puuta. Myös pahviset myyntipakkaukset tehdään Suomessa hiilikompensoidusta pahvista.

Pilvipohjaisen teknologian sekä laitteen koon vuoksi toimituksen hiilijalanjälki on pieni. Hyödynnämme niissä kierrätettävää pakkausmateriaalia aina kun se on mahdollista.

Koska itse laite vuokrataan, se toimii käyttötarkoituksessaan välihuolloin vuosia. Lupaamme yhdellä latauksella vähintään kuuden kuukauden toiminnan ja laitteen akuille yli 20 vuoden elinkaaren. Mittain on tehty kestämään, siksi myös akut ovat omaa suunnitteluamme.

SISÄILMADATASTA ARKIPÄIVÄÄ

Uskomme, että vain seuraamalla ilmanlaatua pitkäaikaisesti, saadaan tietoa joka auttaa pitämään ihmiset ja rakennukset terveinä ja toimivina.

Ongelmat voidaan ratkaista järkevästi vain faktatiedolla, sillä se auttaa korjaamaan juuri oikeat asiat. Esimerkiksi epäpuhtauksien lähde on mahdollista paikallistaa tarkasti.

Meille on kunnia-asia olla vastuullinen ja puolueeton sisäilmatoimija. 

Teknologiaosaamisemme antaa sinulle tarkat tulokset. Saat meiltä myös toimenpide-ehdotuksia ilmanlaadun parantamiseksi.

Älä arvaa ilmanlaatua, mittaa. Me autamme!