Loopshoren Janne Edgren ja Air0:n Hanna Liljapelto ovat iloisia yhteistyöstä. Kahden yrityksen tiiviillä yhteistyöllä terveellinen ja virusturvallinen sisäilma on mahdollista toteuttaa asiakkaalle entistä sujuvammin.


Air0 ja Loopshore auttavat yhdessä yrityksiä ymmärtämään ja parantamaan sisäolosuhteita

Siitepölykauden tukala olo on monille tuttua, mutta hajuttomassa, mauttomassa ja näkymättömässä sisäilmassa on paljon muitakin terveyteemme ja olotilaamme välittömästi ja pidemmällä aikavälillä vaikuttavia tekijöitä. Loopshore Oy ja Air0 Oy solmivat yhteistyösopimuksen, ja tarjoavat nyt yhdessä alan kattavinta sisäolosuhteiden mittausta ja ilmanpuhdistusta.


Tavoitteena tila, jossa pysytään terveenä ja voidaan hyvin

Tilan terveysturvallisuuteen liittyy paljon eri tekijöitä, jotka perinteisesti on mielletty rakennusteknisiksi asioiksi ja sisäilmaongelmiksi. Viime vuodet ovat lisänneet laajasti ymmärrystä sisäilman muistakin epäpuhtauksista, erityisesti virusten leijumisesta ilmassa. Parhaimmillaan tavoitellaankin jo monella tavalla terveellisempiä tiloja. Niissä riski tartuntatautien leviämiselle on minimoitu, eivätkä ihmiset oireile lyhyellä eivätkä pitkälläkään aikavälillä. Myös rakennus voi hyvin.

Näkymättömiä sisäolosuhteita voidaan ymmärtää tuomalla näkyväksi kaikki sen eri osa-alueet. Loopshoren langattomat sensorit mittaavat tilan olosuhteita alan kattavimmalla tarjonnalla pienhiukkasista valoisuuteen. Jatkuva mittaus auttaa ymmärtämään olosuhteiden kehitystä eri vuoden ja vuorokauden aikoina. Air0:n älykkäät ilmanpuhdistimet parantavat paitsi tilan virusturvallisuutta merkittävästi, ne myös poistavat ilmasta kaikki terveyteen ja olotilaan negatiivisesti vaikuttavat epäpuhtaudet. Sekä sensorin mittaama olosuhdetieto, että puhdistimen etäohjaus tapahtuvat saman sovelluksen kautta.


Yhteistyöllä alan kattavin ja läpinäkyvin ratkaisu virusturvalliseen ja terveelliseen sisäilmaan

”Air0:n kanssa on aina ollut helppo tehdä yhteistyötä. Jaamme saman arvopohjan – paremman sisäilman eteen tehdään töitä ammattiylpeydellä, faktaperusteisesti ja aina parhaaseen lopputulokseen tähdäten.” toteaa Janne Edgren, Loopshoren perustaja ja toimitusjohtaja. ”Teknisesti olemme molemmat alamme huippuja, yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaille alan kattavimman ja läpinäkyvimmän ratkaisun virusturvalliseen ja terveelliseen sisäilmaan”

”Puhdas sisäilma edistää terveyttä todella monin eri mekanismein. Loopshoren sensorit mittaavat kaikkea, mikä sisätiloissa vaikuttaa omaan oloomme. Joskus sisäilma tuntuu tunkkaiselta ainoastaan väärästä lämpötilasta johtuen. Mikäli ilman terveysturvallisuudessa on kuitenkin parannettavaa, me vastaamme siitä etähallittavien ja tehokkaiden ilmanpuhdistimien avulla. Olen todella iloinen entistä tiiviimmästä yhteistyöstämme”, iloitsee Hanna Liljapelto, Air0:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Hanna Liljapelto, CEO, Air0 Oy
hanna.liljapelto@air0.fi
+358 50 409 7680

Janne Edgren, CEO, Loopshore Oy
janne.edgren@loopshore.com
+358 44 988 1001

Air0 Oy lyhyesti:

Air0 on 2013 perustettu suomalainen teknologiayritys, jonka missiona on mahdollistaa turvallinen, terveellinen sisäilma laadukkaasti, älykkäästi ja läpinäkyvästi. Air0:n oma, patentoitu ilmanpuhdistusteknologia ja alalla yhä uniikki IoT-ratkaisu mahdollistavat puhtaan sisäilman tarjoamisen markkinoiden kokonaisvaltaisimmalla palvelumallilla.

Loopshore Oy lyhyesti:

Loopshore Oy on 2018 perustettu kotimainen sisäolosuhteiden mittaukseen erikoistunut yritys. Loopshoren tavoite on tehdä patentoidun huipputeknologian avulla ympäristön mittaamisesta helppo ja arkipäiväinen asia. Intohimoinen teknologiakehitys, jatkuva mittaaminen ja faktapohjaisella tiedolla johtaminen ovat Loopshoren ytimessä.