Loop One ilmanlaatumittari kuluttajien saataville Liizi-vuokraamon kautta.

Loop One-ilmanlaatumittarin voi nyt vuokrata myös yksityishenkilönä. Mittainta suoraan kuluttajille vuokraa Liizi -vuokraamo verkossa. Minimivuokra-aika on 4 viikkoa ja maksimi 4 kuukautta. Vuokra sisältää: sisäilmamittarin, kuljetussalkun, ohjeet, mittauspalautteen pilvipalvelussa sekä tunnukset näkymään.

Liizin myymälä sijaitsee Helsingin Herttoniemessä kauppakeskus Megahertzissä mutta yritys palvelee koko Suomea. Tuotteiden vuokraus onnistuu näppärästi verkossa, jossa myös pääsee tutustumaan valikoimaan. Toimitukset liikkuvat mm. Matkahuollon kautta jolloin voi kätevästi vuokrata vaikkapa useamman tuotteen samalla toimituksella. 

Liiizin valikoimassa on paitsi teknisiä laitteita, myös mm. tuotteita juhliin ja vapaa-aikaan. Vuokrattavana on esimerkiksi juhlateltta, juoksurattaat, saumuri, retkiluistimet, koiran kuljetushäkki tai vauvan matkasänky.

Yrityksen missiona on tarjota vaihtoehtoja tavaroiden ostamiselle. Laadukkaita tuotteita saa omaan käyttöön juuri silloin kun niitä tarvitsee: ekologisesti, edullisesti ja vaivattomasti. Liiziläisten slogan onkin: Vuokraamalla säästät rahaa, säilytystilaa ja ympäristöä!

Asiakastyytyväisyys on liiziläisille tärkeää. Siksi jokainen vuokrattavat tuote on aina puhdistettu ja tarkastettu jotta sitä on miellyttävää ja turvallista käyttää.

Liizi palvelee kuluttajia koko Suomessa. 


Liizi.fi:n valikoimaan pääset tutustumaan tästä.

Kun oman kodin sisäilmamittaus kiinnostaa, ota suoraan yhteyttä Liiziin!