Vuokrausehdot 2024

Vuokraan sisältyy Loop One / Loo Zero -mittain seinäkiinnikkeineen ja käyttöohjeineen sekä etäkonsultointi / raportointi kirjallisesti sovitun mukaisesti palvelun laajuudesta riippuen. Myös toimituskulut (Posti Express / nouto automaatista) sisältyvät vuokrahintaan. Muita pakkaus- tai laskutuskuluja ei ole.

Vuokra-aika on yleensä 12 kk, erikseen sovittaessa muu.

Toimitusaika voi vaihdella tapauskohtaisesti, pääsääntöisesti toimitus suoraan varastosta 7 vrk kuluessa. 

Palvelu laskutetaan sopimuksen mukaan joka kuukausi- tai vuosilaskulla. Varmistamme yritysasiakkaan maksukyvyn ja tarkastamme kuluttaja-asiakkaan luottotiedot.

Laitteita toimitetaan näillä ehdoin vain Manner-Suomeen, erikseen sovittaessa muut sijainnit mahdollisia.

Vuokraaja sitoutuu käsittelemään laitetta huolellisesti ja käyttämään sitä ohjeen mukaisesti. Laitetta ei saa luovuttaa eikä sitä saa korjauttaa kolmannella osapuolella. Myöskään sopimusta ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Mahdollisesta laitteen rikkoutumisesta on ilmoitettava viipymättä.

Kadonneesta tai varastetusta laitteesta veloitetaan Loop One 800 euroa / Loop Zero 215 euroa (alv 0%). Tämä koskee myös tapauksia joihin liittyy kolmas osapuoli. Mikäli laite vahingoittuu huolimattomasta käsittelyn tai sellaisen käytön seurauksena josta ei ole sovittu kanssamme, vahinko korvataan em. summan mukaisesti.

Loopshore ei vastaa mahdollisesti vuokraajalle mittalaitteen käytöstä tai rikkoutumisesta syntyneistä välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingoista.

Vuokrauksen jatkuessa päättyvän sopimuskauden jälkeen, tarkastetaan vuokrausehdot aina erikseen. Laitteen vuokraajan tietoja käsitellään rekisteriselosteen mukaisesti.

Laitteen palautus tulee tehdä viipymättä vuokra-ajan päätyttyä erillisen ohjeistuksen mukaisesti palautuspakettina. Muilla tavoin palautettujen lähetysten kulut laskutetaan asiakkaalta. Laitteen tulee olla akun varausta lukuunottamatta samassa kunnossa kuin vuokra-ajan alkaessa. 

Vuokraan ei sisälly vakuutusta. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure), Loopshore ei ole velvollinen toimittamaan laitetta. Mikäli asiakas rikkkoo vuokrausehtoja, on Loopshorella oikeus ottaa mittalaite haltuunsa viipymättä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, tavoitat meidät osoitteesta info(at)loopshore.com.